red
 
Brace advies
Herstelsnel.nl is officieel McDavid supplier. Het Amerikaanse McDavid is het wereldwijd het meest verspreide en meest gebruikte merk van braces onder sportmedische professionals. In sommige situaties van gewrichtsinstabiliteit is sporten verstandiger met een steun van buitenaf. Voor een goed advies en topkwaliteit braces kunt u dan ook bij onze praktijk terecht.
De meest geadviseerde producten bij Herstelsnel.nl hebben betrekking op de enkel. Zo zijn er de Ultralight Ankle Brace gemaakt van lichtgewicht nylon-vinyl met veter en 8 strap ter vervanging van tape en de revolutionaire Ankle X met zijn hoge vorm van bescherming (flexibele harde cast) en comfort (ademende neopreen sok). De Ankle X is bijzonder geschikt voor zaalsporters, de Ultralight Ankle Brace wordt onder andere in het voetbal veel toegepast.
Ook in het assortiment de functionele neopreen modellen van Rafys. Deze "werk-sport braces" hebben klittenband verstevigingen op de plaats van de enkelbanden en kunnen ter vervanging van tape gebruikt worden. Eenvoudig meer of minder afremmend in te stellen, ook in de schoen.
Vanzelfsprekend hebben wij naast de enkelbraces ook voor andere gewrichten braces en bandages op voorraad. Daarnaast leveren wij tegen scherpe prijzen de bekende McDavid Hexpad protectie- en TCR Recovery producten.
195 2 199 2
dennisbrace1  enkelbrace  
De Ankel X braces van McDavid