Image   Image

HERSTELSNEL.NL  Praktijklocatie HBS

Fysiotherapie voor sporters en reguliere patiënten

Onze tweede vestiging is op Craeyenhout, het fraaie sportcomplex van HBS, in de Bosjes van Pex. Onder de in 2012 nieuwgebouwde tribune, gelegen tussen voetbalveld 1 en de hockeyvelden, is onze dependance gehuisvest. Dagelijks vanaf 14.00 uur geopend.

vooraanzicht2Natuurlijk zijn wij er voor geblesseerde sportmensen van HBS maar vanzelfsprekend kunnen ook sporters van andere verenigingen en reguliere patiënten uit de omliggende woonwijken gebruikmaken van deze fysiotherapiepraktijk.

Herstelsnel is aangesloten bij "Haags Goud", het keurmerk van onze Gemeente voor sporters en sportverenigingen op het hoogste niveau maar ook voor dienstverleners die hun steentje bijdragen aan de topsport in Den Haag. Revalidatietraining is een specialisatie van sportfysiotherapeut Jeroen Coster. Mede doordat de velden van HBS ons ter beschikking staan zijn wij zeer goed in staat om de herstellende (veld)sporters optimaal te begeleiden naar hun doel: namelijk zo spoedig mogelijke hervatting van trainingen en wedstrijden.

Er bestaat een wisselwekring tussen onze twee praktijkadressen. Cliënten die in aanmerking komen voor bijvoorbeeld medische fitnesstraining of uitgebreidere krachttraining kunnen in sommige gevallen beter terecht op de locatie Zoutmanstraat en omgekeerd kunnen sporters die gevorderd zijn in hun revalidatie verwezen worden naar de praktijk op HBS Craeyenhout.

DSC01628 logo topsport 
Shockwave behandeling 600 cc motor-
coureur Tony Covena
 

De nieuwste generatie shockwave-apparatuur (R-SWT) te weten de Endopuls 811, het geavanceerde echo-apparaat de MyLabFive en het PNE apparaat Endomed 182, allen van internationaal topmerk Enraf-Nonius zijn gestationeerd op de locatie HBS van Herstelsnel.nl. (voor info shockwave, echografie en PNE zie onder Producten).

Voor het maken van een afspraak en de bereikbaarheid verwijzen wij naar de pagina Contact (en dan menu links: Locatie HBS).
hbslogo2