In tegenstelling tot 2019 hebben wij vanaf 2020 weer een overeenkomst afgesloten met Zilveren Kruis Achmea.
Hiermee hebben wij contracten met
alle Zorgverzekeraars.
   
ariel November 2017: uitbreiding van ons team fysiotherapeuten met Ariel De Prieto.
IMAG0994a Mei 2016: nieuwe sportshirts Herstelsnel.nl.
   Januari 2016: introductie echografie met de My LabFive van Enraf-Nonius.
blessurevrij

September 2015: Aangesloten met onze 2 praktijken bij het kwaliteitsnetwerk Blessurevrij Nederland.
Berend Kaster2 September 2015: uitbreiding van ons team fysiotherapeuten met Berend Kaster.
2K9A2754 5-08-2014: Herstelsnel.nl is officieel Exo-L dealer.
Herstelsnel.nl staat voor 100% achter de Externe
Enkelband, Voorkomen van enkel verzwikkingen
met behoud van bewegingsvrijheid.
De wens van iedere (top)sporter.
Haags Goud2  28-03-2014: Herstelsnel.nl contractueel verbonden aan Haags Goud, het Topsport netwerk van de Gemeente Den Haag. 

 

sportgericht Hellas handballer en Herstelsnel.nl patiënt Tim Meijer op
de cover van het vakblad Sportgericht.

 

Zwinkels shirt-1  12-2013: ADO keeper Robert Zwinkels, speler Kevin Jansen en
fysiotherapeut
Edwin Coret te gast bij Herstelsnel.nl locatie HBS. 

 

ThePerformanceMatrix Al onze fysiotherapeuten zijn geschoold in The Performance Matrix, een instrument dat gebruikt kan worden voor blessurepreventieve screening van sporters. Op basis van de testresultaten kunnen gerichter individuele trainingsschema's worden ontwikkeld.

 

IMG 6839

23-01-2013: Project Fit&Gezond voor de ambtenaren van de Gemeente Den Haag van start. Kick-off met de wethouders Karsten Klein en Rabin Baldewsingh op de Monark testfiesten van Herstelsnel.nl.

  

Met de in gebruik name van de nieuwe praktijk locatie HBS op 26 november 2012 is de fysiotherapeutische begeleiding van de HBS voetbalselectie weer in vertrouwde handden van Herstelsnel.nl.

 

DSCN0277

 

21 september 2012, Herstelsnel.nl en HBS ondertekenen samenwerking. Jeroen en Sven openen 26 november een dependance in de ruimte onder de nieuw gebouwde hoofdtribune op Craeyenhout.

   

 

CATCH De honkballers van Catch werden bij de start van hun voorbereiding op het seizoen 2012 fysiek getest bij Herstelsnel.nl.

 April 2012: Wij introduceren als eerste en enige fysiotherapiepraktijk in West-Nederland het gebruik van de Shoulder Unfreezer. De Unfreezer is een unieke en welkome aanvulling bij de behandeling en mobilisatie van schouderproblematiek. Voor patiënten met een zogenaamde frozen shoulder in het pijnvrije stadium is dit een adequate behandelmethode.

Gedurende het seizoen 2011-2012 is de verzorging en fysiotherapie van de voetbalselecties 1 en 2 van HBS (topklasse) in handen van Herstelsnel.nl. Tevens is onze praktijk belast met de paramedische begeleiding van de Hellas dames- en heren handbalselecties (beide eredivisie). Tenslotte adviseert en assisteert de praktijk de KNCB bij de fitnesstests van de geselecteerde jeugd spelers.

DSC0317101 Kunstenares Anat Ratzabi vervaardigde voor de praktijk
een fraai beeld van een handbalster met sprongschot.
topwatch logo
red 

Sinds 2011 werken wij met het Topjump-system van Topwatch.
Een contactmat met sensors. Registratie van tijd, snelheid, sprongvermogen, stap en tripplefrequenties, loop- en sprongconditietests behoren tot de toepassingsmogelijkheden van het Topjump-system. Dit unieke meet- en trainingsinstrument is een echte uitdaging voor de gebruikers: patiënten, sporters en begeleidende fysiotherapeuten.

Ook in 2012 bij abonnementen van 12 weken 2x per week en langer: keuze uit een gratis T-shirt zwart of wit.

In 2012 vergoeden de zorgverzekeraars Azivo en Menzis de Fysiofitheidscan wederom volledig. Voor meer informatie kijkt u onder het kopje Producten: Testen en Meten.

December 2010: Herstelsnel.nl is officieel supplier van McDavid-producten. McDavid is wereldwijd de grootste aanbieder op het gebied van sportprotectie. In voorraad onder andere topkwaliteit sportmedische braces tegen betaalbare prijzen. Zie in het menu onder Producten - Braces advies.

November 2010: Aanschaf AED (automatische externe defibrillator). De fysiotherapeuten van Herstelsnel.nl zijn getraind om in geval van een circulatiestilstand door ventrikelfibrilleren te reanimeren met gebruikmaking van de AED.

ENDyn Squat. Oktober 2010: Nieuw in onze 14 apparaten tellende EN-Strength luchtdruklijn is de EN-Dynamic Squat. Deze veelzijdige trainingsmachine staat eveneens tot uw beschikking op de locatie HBS.
hellas In 2010-2011 verzorgen Jeroen en Sven de wekelijkse krachttraining voor de dames selectie van top eredivisie handbalvereniging Hellas. Zie pagina Foto's: Krachttraining.
 kncb

Mei 2010: Jeroen Coster en Tessa Könemann zijn de fysiotherapeuten van het Nederlands Cricket Team.
September 2010: De lichamelijke screening van de spelers die zich voorbereiden op het WK 2011 in India, Sri Lanka en Bangladesh vindt plaats bij Herstelsnel.nl.

01-02-2010: Herstelsnel.nl maakt deel uit van het Netwerk Looptherapie regio Den Haag. Patiënten met claudicatio intermittens worden doorverwezen door de vaatchirurg van het Haga Ziekenhuis in het kader van wetenschappelijk onderzoek (ERASE trial).

Vanaf 15 maart 2010 leverbaar: STEP-OVER, de verstelbare horde van Herstelsnel.nl® Athletic Speed Equipment. Voor meer informatie verwijzen wij naar de pagina Horde.

Feyenoord1
Step-Over bij Feyenoord. Foto www.FR12.nl

 02-10-2009: Collega Wilfred Sip geeft een clinic bij Herstelsnel.nl. Wilfred is sportfysiotherapeut en revalidatietrainer bij betaald voetbalorganisatie NAC uit Breda en auteur van de in de sportfysiotherapie en trainingswereld bekende boeken: Kracht-en Stabiliteitstraining Deel 1 en 2.

Wifred Sip DSC02359
Wilfred Sip doceert bij Herstelsnel Hammer Strength Olympisch Halter Rack

September 2009: In de zomer van 2009 werd de praktijk uitgebreid met een volwaardig krachttrainingsgedeelte.

082
Per seizoen 2009-2010 zijn Sven (wit links)
en Jeroen (wit rechts) verbonden aan de
selectie 1 van voetbal hoofdklasser HBS.

Herstelsnel.nl onderhoudt goede contacten met het Centrum voor Beweging van het Medisch Centrum Haaglanden. Klik hier voor de laatste editie van SPORTFLITS, de Nieuwsbrief van de afdeling Sportgeneeskunde.

De Herstelsnel.nl kleding (sweaters, T-shirts, polo's, jacks, shorts, jogging pants en caps) is verkrijgbaar voor de bij ons herstellende en trainende mensen. Nieuw is onze handdoek met geborduurd logo.

U kunt alvast een kijkje bij ons nemen nemen via de pagina Foto's en de fotoreportage Welkom bij Herstelsnel.nl. Ook vindt u daar foto's van hier revaliderende en trainende sportmensen. Laatste reportage: Krachttraining.
dumbell

CABAMPVZ2 elvira2
   

TopsportsterElvira Stinissen (1) op weg 
naar Beijing 2008 bezoekt Herstelsnel

14-09-2008: Nederland met een blok 
van Elvira Stinissen (1) op weg naar 
brons tegen Slovenië in Beijing
HellasA200802b
22-09-2007: Oud top atleet
Troy Douglas tijdens de
opening van Herstelsnel.nl
Herstelsnel.nl m.i.v. 2008 shirtsponsor Hellas
handbal A-jeugd