Herstelsnel.nl® kenmerkt zich door haar opvallend ruim opgezette behandel-en trainingsfaciliteiten. De mogelijkheden voor actief bewegen en herstel zijn hierdoor optimaal. Sporters en mensen die van bewegen houden zullen zich op deze locatie snel thuis voelen. De indeling:

  • Ruimte met computer- en luchtdruk gestuurde krachtapparatuur
  • Ruimte met cardio apparatuur en uitgerust met een AED
  • Ruimte voor krachttraining, halters en dumbells
  • Vrije trainingsruimte
  • Behandelkamer airconditioned
  • Wachtruimte
  • Kleedkamers met douches

Herstelsnel.nl® zijn:

  • Jeroen Coster
  • Sven König
  • Berend Kaster

Jeroen Coster is Algemeen Fysiotherapeut, NVFS Sportfysiotherapeut, Sportrevalidatietrainer en Diabetes&Fit Instructor. Sven König is Algemeen Fysiotherapeut, Manueel Therapeut en Diabetes&Fit Instructor. Beide zijn opgeleid tot krachttrainer in (top)sport. Berend Kaster is Algemeen Fysiotherapeut en volgt de Master Opleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. In 2016 volbrachten Berend en Jeroen de post-HBO opleiding tot echografist.
Regelmatig doen stagaires fysiotherapie bij ons praktijkervaring op.

Kwaliteit
De Herstelsnel.nl® fysiotherapeuten staan geregistreerd in Het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en staan ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Uitgebreide informatie hierover vindt op de pagina Algemeen. De praktijk onderhoudt goede contacten met andere paramedici en medisch specialisten in de regio, dat kan in het geval van specifieke behandeling of uitgebreider onderzoek van belang kan zijn. Herstelsnel is aangesloten bij "Haags Goud", het keurmerk van onze Gemeente voor sporters en sportverenigingen op het hoogste niveau maar ook voor dienstverleners die hun steentje bijdragen aan de topsport in Den Haag. Daarnaast maken wij deel uit van het netwerk Blessurevrij Nederland.

Afspraken en bereikbaarheid
Bent u voor (sport)fysiotherapie of manuele therapie verwezen door een huisarts of medisch specialist, dan kunt u een afspraak maken. Met ingang van 1 januari 2006 kunt u ook zonder verwijzing van een medicus rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaan.

Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van informatie kunt u terecht op onze pagina Contact. Het pand Zoutmanstraat 55 is gelegen tussen de Laan van Meerdervoor en het Prins Hendrikplein. Tram 17 stopt voor de deur. Voor routeplanner kijkt u eveneens op Contact.

Vergoeding
Vergoeding van uw behandelingen (sport)fysiotherapie door de zorgverzekeraar zal alleen plaatsvinden indien u hiervoor een aanvullende polis hebt afgesloten. De tarievenlijst voor niet verzekerden treft u aan in de wachtruimte. Een reguliere behandeling kost in 2021: € 37,00. Voor de vergoedingen en prijzen van de andere diensten verwijzen wij naar het betreffende product op deze site.